linképítés

Weboldalamon a tartalmi alapú kreatív linképítés egyes műhelytitkaiba avatom be a Google keresőoptimalizálás iránt érdeklődő honlap tulajdonosokat vagy SEO-val foglalkozni kívánó leendő szakembereket. Mindent persze nem árulok el, de linképítő munkám újszerűségéről azért közlök bizonyos információkat. Lentebb például találhatni kis elméleti alapvetést is. További részletek a szakmai blogjaimban - linkek alább.

Google optimalizálás

 

A weboldal optimalizálás manapság Google-szempontú honlapoptimalizálást feltételez, mivel a legnagyobb keresőprogram egyeduralkodóvá vált a weben - a keresések 95 %-át bonyolítja. Érdemes tehát a lehető legjobb lépéseket megtenni...

Google optimalizáláss
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Bármiféle linképítés csak akkor lehet eredményes, ha eléggé széles azoknak a webhelyeknek a spektruma, amelyekről linkeket küldhetünk a céloldalra. A SEO-val foglalkozók jelentős része a  link-katalógusokban való esztelen regisztrálással próbálja a felvállalt célt elérni. Korábban ez a módszer remekül működött, mára azonban a Google által kívánatosnak nem tekintett módszerek közé tartozik.

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Google Classic
KREATÍV LINKÉPÍTÉS

A honlapok keresőoptimalizálásának (a Google találati listákon történő előre juttatásnak) a legfontosabb fázisa az úgynevezett linképítés, amelynek lényegét a külső weboldalakról való hivatkozások (linkek) képezik. Bármiféle linképítés azonban csak akkor lehet eredményes, ha a hivatkozások mögött a Google által felismerhető tartalmi összefüggések állnak. Nem elég tehát csupán kitenni a linket bármilyen oldalra, hanem megfelelő kontextusba kell helyezni. Ez komplex szemléletet és kreatív hozzáállást kíván. Egyéni eljárásom: a tartalmi alapú linépítés Arvisura-módszere.

Ha javítani szeretné weboldala Google-helyezését,
keresse a szakembert: >>
KAPCSOLAT - ELÉRHETŐSÉGEK

A linképítés elmélete és gyakorlata

Google linképítés szemantikus seo

A magyar internetező közönség több mint 96 %-ban a Google keresőt használja, ha terméket, szolgáltatást, információt keres a weben. Ezert Önnek eminens érdeke, hogy honlapja benne legyen a Google top 10-ben! Ebben segít a keresőmarketing eljárásait alkalmazó szakember. Tudunk ajánlani ivóvíz fertőtlenítő berendezést és klórdioxidos vízkezelő fertőtlenítő szert pseudomonas baktérium ellen.

A világhálón közzétett és linkek révén hálózatba iktatott tartalmak számos olyan sajátossággal rendelkeznek, amelyekkel más (pl. nyomtatott) tartalmak nem. Ezek közé tartozik az a speciális tulajdonságuk, hogy hordozóivá tehetők bizonyos keresési alkalmasságoknak (SEO-funkcióknak). Ezek révén az alkalmasságok révén ruházódnak rá az eredeti (elsődleges) tartalmakra a külső (másodlagos) jellegzetességek úgy, hogy maguk is lényegi jegyekké válnak . Ez egyfelől az internetnek mint kommunikációs-interakciós hálózatnak köszönhető, másfelől akaratlagos aktust feltételez, olyan tevékenységet, amelyben a webtartalmak fent említett sajátosságából eredő lehetőségek kiaknázásra kerülnek.

 

Az aktus egymást feltételező négy momentumból áll:

    1.  az elsődleges tartalmak alkalmasságának a felismerése és megragadása;
    2. az elsődleges tartalmakon kívül álló, azaz külső, másodlagos jellegzetességek elkülönítése;
    3. az elsődleges tartalmak keresési alkalmasságának és a külső (másodlagos) jellegzetességeknek az összekapcsolása úgy, hogy:
    4. a külső, másodlagos jellegzetességek maguk is az elsődleges tartalom lényegi jellegzetességévé váljanak.

 

A fenti elméleti leírás a gyakorlatban annak a kreatív linképítő eljárásnak a során valósul meg, amelyben bizonyos oldalakra nem csupán kiteszünk egy-egy linket, hanem a linket küldő oldalakra előzetesen rálényegítjük a céloldal jellegzetességeit. Ez szakértelmet, komplex szemléletet és saját ötletekkel operáló kreativitást igényel. Az eljárás pontos menete egyfelől nehezen írható le, másfelől közreadni nem is célszerú, lévén szakmai titok tárgyát képezi.

A kreatív linképítő módszerekkel, illetve a kulcsszavas honlapoptimalizálás, a komplex Google-kereső optimalizálás és a Google Pingvin 1.0 és 2.0 utáni tartalmi alapú linképítés elméleti és gyakorlati kérdéseivel foglalkoző legfontosabb weboldalak, blogok:

 

A seo-hatékony linképítés és a Google Arvisura keresőoptimalizálás

Weboldal Google optimalizálás - linképítés, honlapoptimalizálás

Honlap optimalizálás - seo linképítés - keresőoptimalizálás

Google kereső tartalom marketing optimalizálás: zöld link honlap

Linképítés - Seo Google kereső Optimalizálás


Hatékony linképítés és kreatív Google keresőoptimalizálás. SEO-Arvisura honlap optimalizálás: link, építés, building, linképítés, google, seo, komplex keresőoptimalizálás, honlap optimalizálás, weboldal optimalizáció

 

A cél: Google 1. oldal, első hely a találatok közt

 

Aktuális keresőmarketing projekt:

 

Klór-dioxid: ivóvíz kezelés és víz fertőtlenítés - baktériumok ellen
 

A fordított ozmózis elvén működő házi víztisztító berendezés fertőtlenítő hatású, így fölöslegessé teszi az ivóvíz közvetlen klórozását klórmésszel vagy klórgázzal, a vízrendszer gyakori tisztítását és fertőtlenítését azonban megkívánja, mivel a klór-dioxid ivóvízkezelésre kiválóan alkalmas oxidáló szerként a biofilm leoldása mellett a pseudomonas, salmonella és legionella baktériumokat is elpusztítja.